آموزش تهیه دسر شیک و بسیارآسان «پاناکوتای انار» - شیرینی فروشی

دسر شیک و بسیارآسان «پاناکوتای انار»

ترجمه و ارسالی از  : « شادی زهره وندی »

 

مواد لازم :  ژله انار   ژله بی رنگ (آلوئه ورا) انار دون شده بستنی وانیلی آب جوش ??طرز تهیه : ابتدا انار هارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انار هارو توش بریزید .میتونید توی ظرفی کمی نمک ، شکر یا برنج بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره .

(شیرینی فروشی | آموزش آشپزی و شیرینی پزی)

یک لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انار ها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه . ژله آلوئه را با نیم لیوان آب جوش حل کنید در این فاصله بستنی را در دمای اتاق قرار بدید تا نرم بشه و سپس با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید تا ژله، رنگ سفید به خودش بگیره وقتی کمی خنک شد قاشق قاشق روی ژله بسته شده اضافه کنید تا لیوان ها پر بشه و در نهایت می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه... روی دسر رو با دونه های انار میتونید تزیین کنید.

 

/ 0 نظر / 18 بازدید